Bornholmersalat med røget sild

Du skal bruge:

100 personer

1 kg røget sild, delt i små stykker
800 g radiser, hakkede
50 hårdkogte æg, hakkede
purløg, friskklippet

Tilbehør:
rugbrød

Sådan gør du

  • Vend røget sild, radiser og hårdkogt æg med purløg.
  • Anret salaten på fade, og servér med rugbrød.

Få ugens 2 opskrifter


Samtykke (GDPR) ?

Sild

Silden er en sølvskinnende stimefisk med bløde finner uden pigstråler. Den har glatte gællelåg, og hele kroppen er dækket af store skæl, der let falder af. I vore farvande kan silden let forveksles med brislingen. Men til forskel fra brislingen fæstner sildens bugfinner bag rygfinnes forkant, og bugskællene er ikke så skarpe som brislingens. Silden er ved fangsten skinnende blågrøn, men mister hurtigt farven. Silden bliver normalt 20-35 cm. Den maksimale længde er meget forskellig og afhængig af farvand.

Levested:

Silden lever pelagisk i store stimer...
Fisk i kantinen  -  Axelborg, Axeltorv 3, 4. sal  -  1609 København V  - Kontakt os på telefon 33 39 40 28