Frisk rejesalat med grønne asparges

Du skal bruge:

100 personer

5 kg rejer, pillede
3 kg grønne asparges
5 dl limesaft
kørvel, hakket

Tilbehør:
formage frais
lime, både
godt brød

Sådan gør du

  • Giv aspargesene et kort opkog.
  • Lad dem køle af, og skær dem i 2-3 cm lange stykker.
  • Tilsæt rejer, og smag til med limesaft, salt og peber.

 

Pynt rejesalaten med kørvel, og servér den med formage frais, lime i både og godt brød.

 

Andet egnet skaldyr:
krabbe

Få ugens 2 opskrifter


Samtykke (GDPR) ?

Reje (Koldtvands)

Rejen er rød med lange savtakkede pandetorn og runde sorte øjne. Det tynde par af følehornene har brede hvide og røde ringe. I modsætning til mange andre rejearter er den røde reje rød både før og efter kogning. Den kaldes også dybhavsreje, koldtvandsreje og nordsøreje. Rejen kan blive op til 16-17 cm.

Levested:

Rejen lever på blød bund på 50 til 500 meters dybde ved 0-8°C varmt vand. De største mængder af rejer findes på dybder mellem 100 og 250 meter. Rejen er udbredt på fastlandssoklerne i Nordsøen og mange andre steder i Nordatlanten....
Fisk i kantinen  -  Axelborg, Axeltorv 3, 4. sal  -  1609 København V  - Kontakt os på telefon 33 39 40 28