Karrysild med æble og kanel

Du skal bruge:

100 personer

marinerede sildefileter
3 l yoghurt naturel
5 spsk stødt kanel
5 spsk karry
800 g æble, tern
900 g rødløg, tern

Tilbehør:
rugbrød
evt. store kapers, rødløg, dildkviste

Sådan gør du

  • Rør yoghurten op med kanel, karry, æble og løg.
  • Smag til med salt og peber.

 

Servér yoghurten til marinerede sildefileter sammen med rugbrød og evt. store kapers, rødløg og dildkviste til pynt.

 

Få ugens 2 opskrifter


Samtykke (GDPR) ?

Sild

Silden er en sølvskinnende stimefisk med bløde finner uden pigstråler. Den har glatte gællelåg, og hele kroppen er dækket af store skæl, der let falder af. I vore farvande kan silden let forveksles med brislingen. Men til forskel fra brislingen fæstner sildens bugfinner bag rygfinnes forkant, og bugskællene er ikke så skarpe som brislingens. Silden er ved fangsten skinnende blågrøn, men mister hurtigt farven. Silden bliver normalt 20-35 cm. Den maksimale længde er meget forskellig og afhængig af farvand.

Levested:

Silden lever pelagisk i store stimer...
Fisk i kantinen  -  Axelborg, Axeltorv 3, 4. sal  -  1609 København V  - Kontakt os på telefon 33 39 40 28