Krydret ø-sild med marokkansk salat

Du skal bruge:

20 personer
  • 3-4 snitter krydrede ø-sild
  • 4 skiver rugbrød
  • 50 g udblødt abrikoser
  • 2 æg
  • 2 tsk. Ras el Hanout
  • 75 g mayonnaise
  • 150 g cremefraiche 18%
  • 100 g kogte kikærter (fra dåse)
  • 1 rødløg
  • 1 bdt. purløg
  • Salt og peber

Sådan gør du

1. Udblød abrikoserne i vand i en time og hak dem fint. Kog æggene, afkøl dem og skær dem i små tern med en æggedeler.

2. Rist krydderiblandingen, Ras el Hanout, på en pande. Bland den i en skål med mayonnaise og cremefraiche. Vend kikærter, æg og abrikoser i og smag til med salt og peber.

3. Udstik rugbrødet i cirkler af 2,5 cm i diameter og grill det på en grillpande.

4. Hak rødløg og purløg fint.

5. Dræn silden, skær hver snitte i 2-3 stykker, og læg hvert stykke ovenpå en rugbrødscrouton.

6. Placer en teskefuld marokkansk salat på silden og dæk salaten med rødløg og purløg.

Server på et fad.

 

Venligst udlånt af Tenax Sild/Lykkeberg 1899

Andre opskrifter med samme fisk

Få ugens 2 opskrifter


Samtykke (GDPR) ?

No data (Commodity is missing for this recipe)!
Fisk i kantinen  -  Axelborg, Axeltorv 3, 4. sal  -  1609 København V  - Kontakt os på telefon 33 39 40 28