Skræl rødbederne, del dem, og bag dem i 40 min. ved 220 gr.
Hak persillen, pluk timianen og tilsæt rasp.
Bland det hele med ingefær og olivenolie.
Fordel blandingen på fisken, og bag den i ovnen i 10-15 min. ved 220 gr.
Servér med bagte rødbeder, krydret med Læsø-salt.
Andre opskrifter med samme fisk
Få ugens 2 opskrifter
Kulmule
Kulmulen har et svagt underbid og ingen skægtråde. Mundhulen og gællehulen er sorte. 1. rygfinne er kort og 2. rygfinne og gatfinne er lige lange.
Levested:
Kulmulen lever på 100-300 m dybde. Den opholder sig nær bunden om dagen, men søger højere vandlag om natten på jagt. Kulmulen er en grådig rovfisk med meget spidse tænder.
Føde:
Kulmulen lever af sild, brisling, ansjos, sardin og makrel.
Fangstmetode:
Fanges med trawl eller garn.
Tilberedning:
Kødet er hvidt til lidt gråligt og lidt løst i rå tilstand, men...