Lasagne med ising

Du skal bruge:

100 personer

6 kg isingfileter
2,5 kg lasagneplader

Tomatblanding:
4 kg hakkede tomater, konserves
1-1,5 dl tørret oregano
75 g hvidløgsfed, knust og hakket
2 kg frisk mozzarella, små tern
salt

Tilbehør:
groft brød
grøn salat

Sådan gør du

  • Bland tomater, oregano, hvidløg og mozzarella sammen og smag til med salt.
  • Læg tomatblanding nederst, dernæst lasagneplader, ising, tomatblanding osv.
  • Lasagnen skal slutte med et tyndt lag tomatblanding ovenpå lasagneplader.
  • Læg stanniol over fadet, og bag lasagnen i ca. 30 minutter ved 225 grader.
  • Tag stanniolet af fadet, og bag i yderligere ca. 10 minutter.

 
Servér lasagnen med groft brød og salat.

Tip: Lasagneplader fås i fuldkornsudgaver.

Få ugens 2 opskrifter


Samtykke (GDPR) ?

Ising

Isingen er en højrevendt fladfisk, som kan kendes på, at sidelinien er stærkt buet og går over brystfinnen, men ellers følger dyrets midte. Ellers ligner isingen meget både rødspætte og skrubbe. Overfladen føles ru, fordi skællene har små randtakker. Øjensiden er ensfarvet brungrå til gulbrun afhængigt af levested. Blindsiden er hvid. Munden er forholdsvis lille. Isingen er den mindste af de almindelige fladfisk, man træffer i de danske farvande. Den bliver sjældent større end 35 cm og er i reglen langt mindre.

Levested:

Isingen lever på dybder fra 1...
Fisk i kantinen  -  Axelborg, Axeltorv 3, 4. sal  -  1609 København V  - Kontakt os på telefon 33 39 40 28