Luksusrognskanapéer

Du skal bruge:

100 personer

25 ds. Amanda luksusrogn
100 g hvidløg, finthakket
1 kg salatløg, finthakket
3 kg rød peberfrugt, finthakket
4 spsk cayennepeber
4 spsk paprika
smør el. olie

Sådan gør du

  • Svits hvidløg, salatløg og peberfrugter let på en pande i lidt smør eller olie sammen med cayennepeber og paprika.
  • Smuldr forsigtigt rognen i, når løgene begynder at blive klare, og rist videre i ca. 1 minut.


Servér straks på ristet madbrød pyntet med salat og toppet med revet æble og evt. lidt knuste nødder.

Opskriften er blot til inspiration, hvorfor serveringsforslaget er valgfrit.

 

Tak til Amanda Seafoods for lån af opskriften.

Få ugens 2 opskrifter


Samtykke (GDPR) ?

Torsk

Torsken har overbid, en kraftig skægtråd og en lys sidelinie. Ryg og sider er gråbrune eller grågrønne med en mængde brune, gule eller rødlige pletter. Farven varierer efter omgivelserne. Bugen er hvidlig. Torsken er ikke nogen stimefisk, men forekommer ofte i store tætheder, hvor der er godt med føde eller i forbindelse med gydning. Den største torsk, der nogensinde er blevet fanget, var 2 meter og vejede 96 kg. I dag er det yderst sjældent at finde en torsk over 130 cm.

Levested:

Torsken lever fra kysten til 600 meters dybde ved temperaturer mellem...
Fisk i kantinen  -  Axelborg, Axeltorv 3, 4. sal  -  1609 København V  - Kontakt os på telefon 33 39 40 28