Minna’s grønne rejesalat

Du skal bruge:

100 personer

7 kg rejer, afdryppet
2 kg små tomater, både
3,5 kg gul peber, skiver
3,5 kg avocado, skiver
blandet salat, hakket
salt
peber
citronsaft

Pynt:
dild

Sådan gør du

  • Vend alle ingredienserne sammen.
  • Smag til med citronsaft, salt og peber.
  • Pynt salaten med dild.


God som udportioneret ret.

Andre opskrifter med samme fisk

Få ugens 2 opskrifter


Samtykke (GDPR) ?

Fjordreje

Fjordrejen har fem par brystlemmer, det forreste par har små klosakse. Alle lemmepar, som sidder foran de fem par brystben benyttes til at fastholde og tygge føden. Kropsbenene er udviklet til svømmeben. Farven varierer stærkt alt efter baggrunden. Den er lige fra næsten gennemsigtig gullighvid med sorte prikker til mørkt rødbrun. Den kan blive op til 7-8 cm (3 år). Hunnerne er større end hannerne.

Levested:

Rejen lever på tang og især på ålegræsbevokset bund. Om sommeren går rejen ind på lavt vand (1-3 meter), men i juni foretrækker de rognbærende...
Fisk i kantinen  -  Axelborg, Axeltorv 3, 4. sal  -  1609 København V  - Kontakt os på telefon 33 39 40 28