Økologisk fiskepostej

Du skal bruge:

100 personer

8 kg økologisk ørred
16 dl helæg
3,2 kg porrer, fintsnittet
3,2 kg selleri, fintrevet
1,6 kg gulerødder, fintrevet
 1,6 kg bacon
160 g frisk dild, hakket
2,4 dl citronsaft
0,5 dl revet citronskal
olivenolie
salt

Sådan gør du

  • Kom fisken i en foodprocessor, og rør den med æg og salt.
  • Sautér bacontern og grøntsager let i olivenolie, og rør det sammen med fiskefarsen.
  • Bland dild, citronsaft, citronskal og salt i.
  • Fordel fiskefarsen i smurte ildfaste fade.
  • Bag ved 200 grader i ca. 40 minutter.

 

Opskriften er venligst udlånt af www.okofisk.dk.

Få ugens 2 opskrifter


Samtykke (GDPR) ?

Ørred (Regnbueørred)

Ørred sælges ofte som forel (200-300 gram portionsfisk). Ørreden har et rød-violet bånd langs sidelinien, som har givet fisken sit navn. Regnbueørreden har den lille karakteristiske fedtfinne, der findes på oversiden tæt på halefinnen. Den har sorte pletter over det meste af kroppen inklusive ryg, fedt- og halefinner. Den har en kort krop med et lille hoved og en mundspalte, der når så langt bagud som øjets bageste rand. Siderne er sølvskinnende med mørkere ryg og sølvhvid bug. Farven på sidelinien er kraftigst i gydeperioden. Ved længere tids ophold i saltvand...
Fisk i kantinen  -  Axelborg, Axeltorv 3, 4. sal  -  1609 København V  - Kontakt os på telefon 33 39 40 28