Ostegratineret torsk med bagte tomater

Du skal bruge:

100 personer

8 kg torskefileter
1 kg ost, revet
6 kg cocktailtomater, halveret
pasta
5 kg frossen helbladet spinat
1 dl rapsolie
salt og peber

Sådan gør du

  • Læg torskefileterne i gastrobakker med bagepapir.

  • Krydr med salt og peber, fordel osten oven på fileterne, og bag dem i ca. 10 minutter ved 200 grader.
  • Grill dem derefter i 2 minutter, hvis muligt. 
  • Læg tomaterne i gastrobakker, og bag dem i 10 minutter ved 200 grader, derefter grill i 2 minutter. 
  • Kog pastaen, og tilsæt den frosne spinat de sidste 3 minutter af kogetiden. 
  • Afdryp spinat og pasta, tilsæt olie, og vend rundt. 
  • Krydr med salt og peber.

 

Servér spinatpastaen med ostegratineret torsk og bagte tomater. 

Få ugens 2 opskrifter


Samtykke (GDPR) ?

Torsk

Torsken har overbid, en kraftig skægtråd og en lys sidelinie. Ryg og sider er gråbrune eller grågrønne med en mængde brune, gule eller rødlige pletter. Farven varierer efter omgivelserne. Bugen er hvidlig. Torsken er ikke nogen stimefisk, men forekommer ofte i store tætheder, hvor der er godt med føde eller i forbindelse med gydning. Den største torsk, der nogensinde er blevet fanget, var 2 meter og vejede 96 kg. I dag er det yderst sjældent at finde en torsk over 130 cm.

Levested:

Torsken lever fra kysten til 600 meters dybde ved temperaturer mellem...
Fisk i kantinen  -  Axelborg, Axeltorv 3, 4. sal  -  1609 København V  - Kontakt os på telefon 33 39 40 28