Du skal bruge:
100 personer
Fisk:
7,5 kg kulmulefilet, delt i passende stykker
Grøntsager mm.:
1,2 kg løg, hakket
40 g hvidløg, hakket
3,5 kg squash, tern
1,8 dl oliveolie
5 kg hakkede tomater fra dåse, med lage
1,8 dl balsamicoeddike
1 l basilikum, frisk
7,5 kg pasta, kogt
Tilbehør:
frisk basilikum
parmesan, friskrevet
grøn salat
Sådan gør du
Grøntsager:
- Svits løg, hvidløg og squash i olivenolie, til det er mørt.
- Tilsæt tomater og balsamicoeddike, og kog ved svag varme i ca. 15 minutter.
- Smag til med lidt sukker, frisk basilikum, salt og peber.
- Vend sovsen i den kogte pasta, og varm forsigtigt igennem.
Fisk:
- Rist fisken i olivenolie få minutter på hver side, og krydr med salt og peber.
Anret fisken med den varme pasta. Pynt med revet parmesan og frisk basilikum, og servér med grøn salat.
Anden egnet fisk:
kuller, mørksej, torsk