Pasta con pesce

Du skal bruge:

4 personer

Fisk:
4 stk kulmulefilet med skind

Grøntsager mm.:
1 hakket løg
2 fed hakket hvidløg
1 squash i tern
1 spsk olivenolie
1 ds. hakkede tomater
1 spsk balsamicoeddike
1 potte frisk basilikum
250 g pasta
friskrevet parmesan

Tilbehør:
grøn salat

Sådan gør du

Grøntsager:

  • Svits løg, hvidløg og squash i olivenolie, til det er mørt.
  • Tilsæt tomater og balsamicoeddike, og kog ved svag varme i ca. 15 minutter.
  • Smag til med lidt sukker, frisk basilikum, salt og peber.
  • Kog pastaen efter anvisning på emballagen.
  • Vend saucen i den kogte pasta, og varm forsigtigt igennem.

 

Fisk:

  • Skær fisken i passende stykker.
  • Varm olivenolie godt op på en slip let-pande.
  • Rist fisken få minutter på hver side, og krydr med salt og peber.

 

Anret fisken med den varme pasta. Pynt med revet parmesan og frisk basilikum, og servér med grøn salat.

Andre opskrifter med samme fisk

Få ugens 2 opskrifter


Samtykke (GDPR) ?

Kulmule

Kulmulen har et svagt underbid og ingen skægtråde. Mundhulen og gællehulen er sorte. 1. rygfinne er kort og 2. rygfinne og gatfinne er lige lange.

Levested:

Kulmulen lever på 100-300 m dybde. Den opholder sig nær bunden om dagen, men søger højere vandlag om natten på jagt. Kulmulen er en grådig rovfisk med meget spidse tænder.

Føde:

Kulmulen lever af sild, brisling, ansjos, sardin og makrel.

Fangstmetode:

Fanges med trawl eller garn.

Tilberedning:

Kødet er hvidt til lidt gråligt og lidt løst i rå tilstand, men...

Stegt

Fisk i kantinen  -  Axelborg, Axeltorv 3, 4. sal  -  1609 København V  - Kontakt os på telefon 33 39 40 28