Pulled salmon wrap

Du skal bruge:

10 personer
  • 600 g Amanda lakserulle med røget laks (pulled salmon)
  • 10 hvedewraps
  • 500 g frisk ost naturel
  • 10 spsk fine ærter, friske eller optøet
  • 200 g snittet spidskål
  • 10-15 grønne asparges
  • Salt og peber

Sådan gør du

1. Smør en wrap med frisk ost og fordel snittet kål, ærter, pulled salmon og asparges på wrappen.

2. Kryds med salt og peber.

3. Rul herefter wrappen sammen.

4. Del den evt. i to stykker.

Tip: erstat evt spidskål med anden salat.

 

Venligst udlånt af Amanda Seafood.

Andre opskrifter med samme fisk

Få ugens 2 opskrifter


Samtykke (GDPR) ?

No data (Commodity is missing for this recipe)!
Fisk i kantinen  -  Axelborg, Axeltorv 3, 4. sal  -  1609 København V  - Kontakt os på telefon 33 39 40 28