Røgede muslinger i hvidløgsolie

Du skal bruge:

100 personer

Bornholms røgede muslinger i hvidløgsolie
romainesalat, snittet
agurk, tern
citronskal, juliennestrimler
skalotteløg, ringe
brødcroutoner
parmesan, flager
dild
blåbær
rosenpeber
cæsardressing

Sådan gør du

  • Bland romainesalaten med saltet agurk, citronskal, skalotteløg og brødcroutoner.
  • Vend de røgede muslinger i salaten, og anret den på et fad.
  • Pynt salaten med parmesan, dild, blåbær, rosenpeber og cæsardressing.


Opskriften er blot til inspiration, hvorfor der ikke er angivet mængder.

 

Tak til Bornholms for lån af opskriften.

Få ugens 2 opskrifter


Samtykke (GDPR) ?

Blåmusling

Blåmuslingen er omgivet af to symmetriske, ovale, hvælvede, mørkeblå næsten trekantede skaller. Skallens farve er blålig hos ældre eksemplarer og brunlig hos de yngre. På indersiden er den forsynet med et lag af perlemor. Blåmuslingen kan blive op til 10 cm lang.

Levested:

Blåmuslingen lever på lavt vand - ned til 10 meters dybde. Den er meget hårdfør, og tåler store variationer i temperatur og saltholdighed samt længere tids udtørring. Udbredt i danske farvande også helt ind i Østersøen og brakvandede fjorde. Sidder fast forankret til hinanden...
Fisk i kantinen  -  Axelborg, Axeltorv 3, 4. sal  -  1609 København V  - Kontakt os på telefon 33 39 40 28