Salat med tun, avokado og parmesan

Du skal bruge:

100 personer

50 dåser tun i vand
rødløg, skiver
50 avocado, skiver
citronsaft
blandet salat
bredbladet persille, nippet
salt og peber
parmesan, høvlet

Sådan gør du

  • Dræn vandet fra tunen.
  • Vend rødløg og avocado med lidt citronsaft.
  • Vend tun, salat og persille heri, og smag til med salt og peber.
  • Anret på fade, og pynt med parmesan.


Opskriften er blot til inspiration, hvorfor der kun er angivet få mængder.

Andre opskrifter med samme fisk

Få ugens 2 opskrifter


Samtykke (GDPR) ?

Tun

Tunen er mørk og sølvglinsende på siderne. Den har en lys bug. Rygfinnerne sidder tæt sammen, og den har en halerod med 8-9 halefinner. Tunen er en pelagisk fisk, som vandrer nær overfladen. Den mest almindelige størrelse på tun er 130 cm.

Levested:

Tunen lever i de åbne havområder mellem overfladen og ned til ca. 100 meters dybde. Den foretrækker subtropiske farvande, hvor den findes i den nordlige del af Atlanterhavet, i Middelhavet og dele af Det Sorte Hav. Tunen findes også i Det Indiske Ocean, så det er en fisk, der er udbredt over store dele af...
Fisk i kantinen  -  Axelborg, Axeltorv 3, 4. sal  -  1609 København V  - Kontakt os på telefon 33 39 40 28