Smørrebrød med torskerogn og katofler

Du skal bruge:

10 personer
  • 2 x 540 g Amanda MSC torskerogn
  • 10 skiver rugbrød
  • 10 aspargeskartofler i skiver, kogte og kolde
  • 2 dl mayonnaise rørt op med: 3 tsk karry, salt og peber
  • 1 iceberg salat, fintsnittet
  • 2 gulde penerfrugter, i tynde ringe
  • 2 citroner, skåret i både
  • 2 spsk kapers
  • 1 bundt purløg, finthakket
  • Salt og peber

Sådan gør du

1. Fordel den fintsnittede salat på rugbrødsskiverne.

2. Læg herpå tynde ringe af peberfrugter og to skiver torskerogn.

3. Top med karrymayonnaise, katofler i skiver, kapers, finthakket purløg, salt og peber.

4. Server en citronbåd til smørrebrødet.

 

Venligst udlånt af Amanda Seafood.

Andre opskrifter med samme fisk

Få ugens 2 opskrifter


Samtykke (GDPR) ?

No data (Commodity is missing for this recipe)!
Fisk i kantinen  -  Axelborg, Axeltorv 3, 4. sal  -  1609 København V  - Kontakt os på telefon 33 39 40 28