Stegt rødspætte med rå remoulade

Du skal bruge:

10 personer

10 hele rødspætter, flåede og rensede
6 dl finvalsede havregryn
1,5 bundt timian
50 g smør
5 spsk olivenolie
500 g cherrytomater røde og gule

Rå remoulade:
300 g pastinak, ca. 1 stk.
300 g gulerod, ca. 1 stk.
5 forårsløg
2,5 dl god mayonnaise
2,5 dl skyr
5 tsk Dijonsennep
Salt
Peber

Sådan gør du

  • Rengør og skræl pastinak og gulerod og riv dem groft.
     
  • Snit forårsløg fint og bland dem sammen med de revne rodfrugter, mayonnaise, skyr, sennep og smag til med salt og peber.
     
  • Krydr fisken godt med salt og peber.
     
  • Hak timian groft og vend det sammen med havregryn og vend fisken déri.
     
  • Steg fisken på en stor slip let-pande i halvt smør og halvt olivenolie, ca. 3 minutter på hver side, indtil den er gylden.
     
  • Steg cherrytomater sammen med fisken. Anret fisken på panden, serveres med rå remoulade.

 

Tip: Man kan også bruge sesamfrø eller mandelmel.

Andre opskrifter med samme fisk

Få ugens 2 opskrifter


Samtykke (GDPR) ?

No data (Commodity is missing for this recipe)!
Fisk i kantinen  -  Axelborg, Axeltorv 3, 4. sal  -  1609 København V  - Kontakt os på telefon 33 39 40 28