Stegt torskerogn toppet med sommersalat

Du skal bruge:

10 personer
  • 2 x 540 g Amanda MSC torskerogn
  • Smør til stegning
  • 10 skiver rugbrød
  • 5 dl creme fraiche 18%
  • 1 dl purløg, finthakket
  • 2 bundt asparges, skåret i tynde skiver
  • 1 citron, saften heraf
  • Salt og peber
  • Evt. ærteskud

Sådan gør du

1. Rør alle ingredienser til sommersalaten sammen og smag til med salt og peber.

2. Skær torskerognen i skiver og steg i smør et par minutter på begge sider.

3. Anret torskerognen på rugbrød, top med sommersalat og pynt evt. med ærteskud.

 

Venligst udlånt af Amanda Seafood.

Andre opskrifter med samme fisk

Få ugens 2 opskrifter


Samtykke (GDPR) ?

No data (Commodity is missing for this recipe)!
Fisk i kantinen  -  Axelborg, Axeltorv 3, 4. sal  -  1609 København V  - Kontakt os på telefon 33 39 40 28