Stjerneskud med rødspætte og jomfruhummerhaler

Du skal bruge:

10 personer

1 kg rødspættefilet

3-4 dl fuldkornsmel
5 spsk smør
3 bundter grønne asparges
300 - 400 g jomfruhummerhaler
10 skiver rugbrød
10 spsk god mayonnaise
Basilikum, dild og purløg
2,5 spsk olivenolie
2,5 citron
Salt og peber

Sådan gør du

  • Kom jomfruhummerhalerne i kogende vand i en gryde med 3 tsk salt og 2 tsk sukker, tag gryden af varmen med det samme.
     
  • Lad halerne trække i vandet i ca. 3-4 minutter, tag dem op, køl dem ned i koldt vand og pil dem.
     
  • Mariner halerne let med 2,5 spsk olivenolie, salt og peber.
     
  • Krydr fiskefileterne med salt og peber, vend dem i mel og steg i brunet smør på en pande i ca. 2 minutter på hver side. Rist rugbrød imens.
     
  • Anret på ristet rugbrød med fisk, jomfruhummerhaler, mayonnaise, dampede asparges

    Tip: Jomfruhummerhalerne kan erstattes af rejer
     

Andre opskrifter med samme fisk

Få ugens 2 opskrifter


Samtykke (GDPR) ?

No data (Commodity is missing for this recipe)!
Fisk i kantinen  -  Axelborg, Axeltorv 3, 4. sal  -  1609 København V  - Kontakt os på telefon 33 39 40 28