Torsk med bacon og råsyltede grøntsager

Du skal bruge:

100 personer

8 kg torskefileter
1,5 kg bacon

Råsyltede grøntsager:
4 kg gulerødder, tynde strimler
2 kg peberfrugt, strimler
2,5 kg sukkerærter
1 l eddike
1 kg sukker

Tilbehør:
kogte ris

Sådan gør du

  • Kom gulerødder, peberfrugt og sukkerærter i en skål. 
  • Kog eddike og sukker sammen, og hæld lagen over grøntsagerne.
  • Læg torskefileterne i gastrobakker, krydr med salt og peber, og fordel baconskiver over dem.
  • Bag fisken i ovnen ved 150 grader i 10-15 minutter, afhængig af størrelse og tykkelse.


Servér torsken med råsyltede grøntsager og kogte ris.

Få ugens 2 opskrifter


Samtykke (GDPR) ?

Torsk

Torsken har overbid, en kraftig skægtråd og en lys sidelinie. Ryg og sider er gråbrune eller grågrønne med en mængde brune, gule eller rødlige pletter. Farven varierer efter omgivelserne. Bugen er hvidlig. Torsken er ikke nogen stimefisk, men forekommer ofte i store tætheder, hvor der er godt med føde eller i forbindelse med gydning. Den største torsk, der nogensinde er blevet fanget, var 2 meter og vejede 96 kg. I dag er det yderst sjældent at finde en torsk over 130 cm.

Levested:

Torsken lever fra kysten til 600 meters dybde ved temperaturer mellem...
Fisk i kantinen  -  Axelborg, Axeltorv 3, 4. sal  -  1609 København V  - Kontakt os på telefon 33 39 40 28