Torskerognssalat med rygeost

Du skal bruge:

10 personer

750 g Torskerogn Naturel, tern
300 g rygeost
100 g creme fraiche 9%
1 bdt. purløg, snittet
1 bdt. radiser, tynde skiver
salt og peber

Tilbehør:
rugbrød
æg, hårdkogte
grønne asparges, blancheret
radiser, tynde skiver
purløg, snittet

Sådan gør du

  • Rør rygeost og creme fraiche sammen, og smag til med salt og peber. 
  • Vend torskerogn, purløg og radiser i rygeost-creme fraiche-blandingen.

 

Servér torskerognssalaten på rugbrød pyntet med halve hårdkogte æg, grønne asparges, radiser og purløg. 

 

Tip: Torskerogn Naturel kan evt. erstattes af Torskerogn m/dild.

 

Tak til Amanda Seafoods for lån af opskriften.

Få ugens 2 opskrifter


Samtykke (GDPR) ?

Torsk

Torsken har overbid, en kraftig skægtråd og en lys sidelinie. Ryg og sider er gråbrune eller grågrønne med en mængde brune, gule eller rødlige pletter. Farven varierer efter omgivelserne. Bugen er hvidlig. Torsken er ikke nogen stimefisk, men forekommer ofte i store tætheder, hvor der er godt med føde eller i forbindelse med gydning. Den største torsk, der nogensinde er blevet fanget, var 2 meter og vejede 96 kg. I dag er det yderst sjældent at finde en torsk over 130 cm.

Levested:

Torsken lever fra kysten til 600 meters dybde ved temperaturer mellem...
Fisk i kantinen  -  Axelborg, Axeltorv 3, 4. sal  -  1609 København V  - Kontakt os på telefon 33 39 40 28