Hits med rødspætte

Det bugner med danske rødspætter fra marts og helt frem til november. 

Det er med god grund, at vi er mange, der er vilde med smagen af rødspætte. Rødspætten er oven i købet en sund og mager fisk, der er rig på jod og selen.

Den helt klassiske tilberedningsform er at stege rødspætten og servere den med nye kartofler.

Rødspætten kan dog også tilberedes på mange andre måder. 

Til venstre har vi samlet forslag til dejlige retter med rødspætte. Overrask jeres spisende gæster i kantinen med rødspætte, som er en rigtig dejlig dansk spisefisk. 
 
Velbekomme!

Få ugens 2 opskrifter


Samtykke (GDPR) ?

Bliv klogere på rødspætten her..

Få Tommys tips til rødspætte

Fisk i kantinen  -  Axelborg, Axeltorv 3, 4. sal  -  1609 København V  - Kontakt os på telefon 33 39 40 28